Avşaspor Kızıksa'da kayboldu

Avşaspor Kızıksa

Kızıksaspor evinde ağırladığı Avşaspor'u Paskal lakaplı futbolcusu Şenel (3) ve Ulaş'ın attığı gollerle 4-1 yendi




Balıkesir 1. Amatör Küme Futbol Karşılaşması


Stat : Kızıksa

Hakemler : Zeynur Çakır  ***, Turgut Öztürk ***,Mert Emci ***

Kızıksaspor : Cem***, Gökhan**, Mehmet** (Talha**), Ahmet**, Mert**, Enes** (Kürşat**), Ulaş***, Erdinç**, Şenel***, Erçin***, Murat*** (Erbil**)

Antrenör : Kadri Serkant Görün

Avşaspor : İsmail***, Oğuz**, Olgu**, Fuat**, Mutlu***, Ceyhun**, Osman**, Ercan***, Ferhat Rüzgar***, Vural**, Ali**

Antrenör : Feray Acemliler

Goller : Dk.4,15,74 Şenel,Dk.77 Ulaş (Kızıksaspor), Dk.9 Ercan (Avşaspor)

Kırmızı Kartlar : Dk.84 Vural (Avşaspor),

Sarı Kartlar; Dk.21 Ercan,Dk.24 Osman,Dk.78 İsmail,Ceyhun (Avşaspor)




Kızıksa` da bugün kapalı bir hava vardı. Maça kızıksaspor'un başlama vuruşuyla başlandı.Henüz ilk dakikalarda ev sahibi kızıksaspor  Paskal lakaplı futbolcuları Şenel'in ayağından kazandığı golle 1-0 öne geçti.Avşaspor bu gole Ercan ‘la cevap verdi. (1-1 )  Maçta denge kuran Avşaspor attığı golden sonra öne geçecek pozisyonlarıda buldu. Fakat  kızıksa kalecisini geçemedi. Karşılaşmanın henüz 15. dakikaları biterken günün başarılı ismi Şenel kendisinin ve Kızıksaspor'un 2. golünü attı ve takımını 2-1 öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmayınca ilk yarı Kızıksaspor'un 2-1 galibiyetiyle sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Avşaspor beraberliği kovalayan bir görüntü çizmesine karşın golcü Ercan zamanında pas alamayınca pozisyonlar başlamadan bitti.Avşa bir kaç duran top ve kontra ataklarla gol denemesinden da başarılı olamadı.Maç daha çok bir ortalan mücadelesi şeklinde devam ederken günün başarılı ismi Şenel kendisinin ve kızıksa'nın 3. golünü atarak topu filelerle buluşturdu. ( 3-1 )

Bu golden sonra iyice rahatlayan ev sahibi takım arka arkaya goller kaçırdı.Kaleci İsmail kalesini iyi savundu.Karşılaşmanın son dakikalarına doğru Kızıksaspor Ulaş'ın ayağından bir gol daha kazanınca skor 4-1 oldu.Bu golden sonra rakip Avşaspor'un direnci tamamen düştü ve Vural'ın kırmızı kart görmesiyle de rakibinin üstünlüğünü kabul etmek zorunda kalarak üç farklı bir mağlubiyet aldılar.

Maçta ilginç detaylar gözden kaçmadı.Bunlardan ilki Avşaspor'un hiç yedek futbolcusu olmadan sahaya çıkmasıydı.İkincisi ise güvenlik kuvvetleri tarafından alınan geniş güvenlik önlemleri idi.Üçüncüsü ise sahaya giren davetsiz misafir idi…












Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli